Sleutelservice


Bestel hier een nieuwe fietssleutel
Bij aankoop van een fiets krijg je altijd twee sleutels. Raak je een fietssleutel kwijt, bestel dan gelijk een nieuwe sleutel.

Het is niet alleen handig om een extra fietssleutel te hebben; als de fiets wordt gestolen, heb je ook 2 originele sleutels nodig voor de verzekering.

Bestel hier een nieuwe fietssleutel van Abus, Axa of Trelock


Bestel hier Abus sleutels

Bestel hier AXA sleutels

Bestel hier Trelock sleutels

 

Om te kunnen bestellen heb je het juiste sleutelnummer nodig. Je vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, De garantiekaart of op de polis van jouw fietsverzekering. Het nummer kan bestaan uit cijfers en/of letters.

Is de fiets verzekerd tegen diefstal?
Heb je een sleutel bijbesteld en heeft de fiets een fietsverzekering? Geef dit dan direct door aan de verzekeringsmaatschappij. Bij diefstal van de fiets moet je namelijk twee originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die je ontvangt, is gemerkt met een C van "copy".


Abus

Abus

Via deze website kunt u zelf uw fietssleutel bestellen van uw Abus fietsslot. Belangrijk: Indien uw fiets verzekerd is, geef door aan uw verzekeringsmaatschappij dat u een kopiesleutel heeft aangevraagd. Doet u dit niet dan kan dit problemen geven bij diefstal van uw fiets.

Bezoek de website


AXA Stenman

AXA Stenman

Via deze website kunt u zelf uw fietssleutel bestellen van uw AXA fietsslot. Belangrijk: Indien uw fiets verzekerd is, geef door aan uw verzekeringsmaatschappij dat u een kopiesleutel heeft aangevraagd. Doet u dit niet dan kan dit problemen geven bij diefstal van uw fiets.

Bezoek de website


Trelock

Trelock

Via deze website kunt u zelf uw fietssleutel bestellen van uw Trelock fietsslot. Belangrijk: Indien uw fiets verzekerd is, geef door aan uw verzekeringsmaatschappij dat u een kopiesleutel heeft aangevraagd. Doet u dit niet dan kan dit problemen geven bij diefstal van uw fiets.

Bezoek de websiteAfspraak maken Onderdelen & Accessoires

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08:00 - 17:30
Woensdag:  08:00 - 19:30
Donderdag:  08:00 - 17:30
Vrijdag:  08:00 - 17:30
Zaterdag:  09:00 - 16:00
Zondag:  Gesloten
 
Van 1 April tot 1 Oktober op woensdag koopavond tot 19.30 uur


Contactgegevens

Facebook