Fietscity 5-jaar garantieplan

Het Fietscity Service Plan!

Uw e-bike is een belangrijk en kostbaar bezit waar u veel plezier aan beleefd. U wilt er natuurlijk zo lang mogelijk van blijven genieten. Door intensiever gebruik en vaak hogere snelheden heeft een elektrische fiets meer en complexer onderhoud nodig dan een gewone fiets. Goed onderhoud en een goede verzekering maken dat u blijvend van uw e-bike kunt genieten. Fietscity is bij uitstek de specialist op het gebied van e-bikes. Een goed onderhouden fiets heeft een langere levensduur! Dankzij ons e-bike Serviceabonnement kunt u jarenlang onbezorgd fietsen. Wij hebben een abonnement voor u samengesteld zodat u 5 jaar lang zorgeloos kunt fietsen.

5 jaar* onbezorgd fietsplezier voor een vast bedrag per maand met het Fietscity Serviceabonnement !

 • 5-jaar garantie op de accu en motor
 • 5-jaar verzekerd tegen diefstal en schade
 • 5-jaar jaarlijks een gratis onderhoudsbeurt
 • 5-jaar jaarlijks een gratis winterbeurt
 • 5-jaar pechhulp 24/7 in Nederland 
 • 5-jaar 15% korting op onderdelen en accessoires

Dus kopen bij Fietscity is 5 jaar lang onbezorgd fietsen !

De kosten per maand zijn slechts € 19,95

 

Hieronder de complete inhoud van het Serviceabonnement met voorwaarden en condities:

Doorlopende fietsverzekering
Een belangrijk onderdeel van het e-bike serviceabonnement is de uitgebreide fietsverzekering van Kingpolis. U ontvangt de schadevergoeding altijd in natura. De geldende voorwaarden van Kingpolis zijn hier verder op van toepassing.

Diefstalverzekering:
Is uw fiets gestolen? U mag bij Fietscity  een nieuwe fiets uitzoeken tot maximaal het verzekerde bedrag. Bij diefstal heeft u geen eigen risico. De eerste drie jaar na aanschafdatum vergoeden wij ook de eventuele prijsstijging (indexatie) van uw fiets boven de verzekerde waarde. Dit doen wij maximaal 4% van het verzekerde bedrag per jaar, tot een maximum van 12%.

Cascoverzekering:
Is uw fiets beschadigd? Fietscity zal uw fiets weer vakkundig repareren. Kingpolis vergoedt de reparatiekosten van uw fiets. U betaald alleen het eigen risico van 25 euro aan ons.
Zijn de reparatiekosten hoger dan het verschil tussen de verzekerde waarde van de fiets en de waarde van de restanten na schade? Dan is uw fiets total loss en vergoedt Kingpolis de schade zoals eerder staat beschreven.

Pechhulp 24/7 via alarmcentrale:
Kunt u door diefstal van uw fiets, een ongeval of pech niet verder fietsen? Kingpolis zorgt ervoor dat u en één eventuele medereiziger veilig naar uw (tijdelijke) woonadres of vakantieadres worden gebracht. De alarmcentrale is 24 uur per dag bereikbaar. U kunt dus altijd relaxed een fietstocht maken! De gratis pechhulpservice is in heel Nederland geldig tijdens de hele looptijd van de verzekering. e.e.a volgens voorwaarden Kingpolis.

Ongevallenverzekering:
Dit is ook een onderdeel van het serviceabonnement, met de geldende voorwaarden van Kingpolis.

Rechtsbijstand:
Rechtshulp bij een geschil dat gaat over een gebeurtenis die plaatsvond terwijl u met uw fiets deelnam aan het verkeer

Garantiedekking inclusief accu en motor:
- Schade ontstaan aan uw fiets als gevolg van een constructie-, materiaal- of gietfout, of door een bewerkings- of montagefout.
- Schade aan het batterijpakket, inclusief elektrische onderdelen. Wanneer de accu of motor er spontaan mee ophoudt zullen wij deze vervangen. De capaciteit van een accu neemt gemiddeld 15% per jaar af, dit is geen reden voor een vervangende accu. Het eigen risico bij een verzekerde schade aan het batterijpakket bedraagt:
- Eerste 12 maanden geen eigen risico
- Na 12 maanden bedraagt het eigen risico € 75,-
- Na 36 maanden bedraagt het eigen risico € 150,-
Er is geen dekking terwijl de fabrieksgarantie nog van kracht is.

De Service van Fietscity
Een nog belangrijker onderdeel van het Fietscity serviceabonnement is onze service en onderhoud van uw fiets.

Rijklaar maken
Wij zullen uw nieuwe fiets geheel nakijken en afstellen. Denk hierbij ook aan het juist afstellen van de remmen, versnellingen, spaakspanning, bandenspanning etc.

Korting op accessoires en onderdelen
Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw fiets ontvangt u bij Fietscity 15% korting op alle gemonteerde onderdelen. Denk hierbij aan banden, remblokken, ketting, tandwielen etc. De korting wordt berekend over de normale adviesprijs.

Zadelomruilgarantie
Binnen 2 weken na aanschaf is het zadel te ruilen, mits niet beschadigd. Eventueel meerprijs verschil dient wel te worden afgerekend.

Gratis leenfiets bij onderhoud en reparatie
Wanneer wij uw fiets niet direct kunnen repareren is er kosteloos een (elektrische ) leenfiets voor u beschikbaar.

Gratis haal- en brengservice
Onze servicebus staat op verzoek voor u klaar om uw fiets op te halen en terug te brengen. De haal- en brengservice is gratis mits binnen 15 kilometer vanaf onze winkel. Daarboven rekenen wij 1 euro per kilometer. U kunt maximaal 2 keer per jaar gebruik maken van deze gratis service.

1e Nastel-servicebeurt gratis
Wanneer u uw fiets in perfecte staat wilt houden is het belangrijk dat wij deze gratis nastel-service uitvoeren binnen 6 maanden na aanschaf van de fiets.

2e t/m 6e servicebeurt géén arbeidsloon
Na enige tijd is het weer nodig de gehele fiets na te kijken. Werken de remmen nog behoren en schakelt de fiets nog goed? Indien beschikbaar wordt de fiets voorzien van nieuwe software en uw fiets netjes gepoetst. U betaalt tijdens de looptijd van dit serviceabonnement geen arbeidsloon! u kunt één gratis onderhoudsbeurt per jaar laten uitvoeren.

Gratis winterbeurt
U mag uw fiets naast de reguliere onderhoudsbeurten ook één keer per jaar bij ons aanbieden voor een gratis winterbeurt. De gratis winterbeurt wordt aangeboden in de periode van oktober t/m februari.

Gratis software updates
De software van uw e-bike heeft regelmatig een update nodig. Nieuwe software voorkomt problemen en eventuele foutmeldingen zullen direct worden verwijderd. Wij regelen dit gratis voor u!

Kortom:
Een totaal servicepakket voor een vast bedrag per maand. Zo kunt u 5 jaar lang onbezorgd fietsen!

*Het Fietscity Serviceabonnement sluit u in principe af voor een periode van 5-jaar, maar is na één  jaar maandelijks opzegbaar. Na opzegging vervallen dan ook direct alle (gratis) voordelen van dit serviceabonnement.

Overige voorwaarden:

 • Het Fietscity Service abonnement kunt u alleen afsluiten tijdens aankoop of nog bij de aflevering van een nieuwe e-bike bij de betreffende Fietscity winkel.
 • Op al eerder afgeleverde fietsen is afsluiten helaas niet meer mogelijk.
 • Op elders gekochte fietsen kunnen wij dit Serviceabonnenment ook niet afsluiten.
 • Onderdelen die vervangen moeten worden wegens normale slijtage door gebruik, vallen niet onder de garantieregeling.
 • De fiets moet worden onderhouden en gerepareerd in de Fietscity winkel waar de fiets is gekocht.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.Contactgegevens

 • Fietscity Hams
 • Legtenbergerstraat 9
 • 7595 XA, Weerselo
 • info@fietscityhams.nl
 • (0541) 85 04 10
 • KvK: 57222029
 • BTW: NL104236036B01
 • IBAN: NL39RBRB0827428731
Afspraak maken Onderdelen & Accessoires

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8:00 - 18:00
Woensdag:  8:00 - 18:00
Donderdag:  8:00 - 18:00
Vrijdag:  8:00 - 18:00
Zaterdag:  9:00 - 16:00
Zondag:  gesloten


Facebook


Onze merken

Alpina
Cortina
Freebike
Gazelle
Qwic
Sensa
Sparta