Tracefy GPS trackers

Fietscity Hams is uw dealer voor Tracefy GPS tracking.


Tracefy GPS trackers


Voorkom diefstal van uw mooie E-bike!

 

Bekijk hier het fragment van RTV Oost

 Beveilig uw fiets extra met een Tracefy GPS Tracker!

Consumenten kiezen steeds vaker voor een elektrische variant van de fiets, begrijpelijk, want het biedt veel voordelen: het is vaak sneller, duurzamer en goedkoper dan de auto. De waarde is echter vaak wel aanzienlijk en met name e-bikes zijn fors duurder in aanschaf dan gewone fietsen. Dat maakt ze tot gewilde objecten voor diefstal.

Consumenten willen zich daar tegen beschermen en zoeken een oplossing waarbij gebruik wordt gemaakt van GPS. Als producent heb je de oplossing in handen: door de e-bike of e-scooter als 'connected' voertuig aan te bieden, voorzien van een Tracefy GPS-tracker. Daarmee bied je niet alleen extra bescherming. Connected als functionaliteit sluit naadloos aan bij het imago van e-bikes en e-scooters als high-tech product.

Customer app
Eindgebruikers bieden wij inzage in hun persoonlijke data via een speciale app. Hiermee kunnen zij het voertuig desgewenst ook virtueel op slot zetten (geo-fencing). Als het voertuig in beweging komt, krijgt de eindgebruiker hiervan een notificatie via de app. Daarnaast zijn alle ritgegevens inzichtelijk en eenvoudig te downloaden voor kilometerregistratie. Als producent kun je bovendien een notificatie sturen als het voertuig toe is aan een servicebeurt, bijvoorbeeld na een in te stellen periode of afgelegde afstand.

Fietscity Hams is uw dealer van Tracefy GPS trackingsysteem!

De aanschafprijs van dit systeem komt neer op € 199,- inclusief installatie door ons.
Vervolgens koopt u  een abonnement voor gebruik van de app én de connectiviteit daarbij heeft u de extra service dat uw fiets door de opsporingsdienst wordt teruggehaald.

Jaren    Consumentenprijs per jaar
1   € 89,95
2   € 84,95
3   € 74,95
4   € 69,95
5   € 64,95


Terug
Deel het met uw vrienden!

Overige acties

Veel E-bike testfietsen

Kom nu proefrijden
Afspraak maken Onderdelen & Accessoires

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08:00 - 17:30
Woensdag:  08:00 - 19:30
Donderdag:  08:00 - 17:30
Vrijdag:  08:00 - 17:30
Zaterdag:  09:00 - 16:00
Zondag:  Gesloten
 
Van 1 April tot 1 Oktober op woensdag koopavond tot 19.30 uur


Contactgegevens

Facebook